DESTO 4de bij Toernooi van Sporting’70!

Toegevoegd op 19 mei 2010 om 00:00 door Faas Hoevenaars
Whatsapp Facebook Twitter


Zaterdag 15 mei, als voorbereiding op ons thuis toernooi volgende week waren we vandaag te gast op het toernooi van Sporting’70. Mooie tegenstanders met kansen op overwinningen om het zelfvertrouwen en de teamgeest een positieve stimulans te geven en dat lukte. We vielen met de 4de plaats net van het podium maar het had niet veel gescheeld, op doelsaldo, of we waren 3de geworden en zelfs de 2de plaats had er in gezeten. Kortom volop ruimte voor optimisme voor het thuistoernooi a.s. zaterdag. Zeker omdat met elke wedstrijd het resultaat beter werd.

Nu vraagt u zich af hadden we ook 1ste kunnen worden, maar daarop is het antwoord nee. In de eerste wedstrijd werd snel duidelijk dat De Bilt een maatje te groot was voor ons. Zo was de laatste man zojuist aangekomen op zijn nieuwe scooter, was de aanvaller, 3 keer Chahid en nog altijd 1,5 keer Finn en stonden er op het middenveld mannen waarbij zelfs uw verslaggever klein bij leek. Daarnaast zag de scheidsrechter regelmatig kleine duwtjes over het hoofd, waarbij Jens plus minus 3 meter verder neerkwam. Kortom 1ste konden we niet meer worden na het 0-4 verlies, maar slecht speelden we zeker niet.

De 2de wedstrijd tegen UVV verloren we met 2-0, maar met schoten op de paal van Nassim en Faas en een ongelukkig doelpunt tegen, was de uitslag geflatteerd. In de derde wedstrijd tegen Quick wilden de bal er ook maar niet in. Ondanks voldoende kansen van Chahid, Nassim en Faas lukte het maar niet om de bal tot doelpunt te verwerken. Gelukkig hielden onze helden in de verdediging Jesse, Finn, Mitchel en Bosse alles dicht achterin, waardoor we er een terecht gelijkspel uit haalden.

De laatste wedstrijd, begon voor de supporters vanaf het terras. Na zoveel opwinding hadden we ons rustig gesetteld op het terras voor een kleine versnapering. Prompt scoorde Jens de eerste van vandaag en de 1-0 tegen Sporting. Snel de drankjes op gedronken en toch maar langs de lijn aanmoedigen in plaats vanaf het terras. Je merkte toch dat andere ouders dit minder prettig vonden. Al dat ordinaire geschreeuw van afstand met rosé en bier in de hand. Niet lang daarna volgde een mooie aanval, waarbij Mitchel de bal veroverde en keurig doorspeelde op Bosse die Chahid bereikte, die er na een mooie schijnbeweging een corner uithaalde. De opmaat tot de 2-0. Jens trapte de corner in 1 vloeiende beweging strak in de 16, waarna Faas met een halve omhaal in een keer de 2-0 binnenschot. Direct de eindstand en het einde van een mooi zonnig toernooi en de opmaat tot het toernooi bij Desto. Als we de stijgende lijn doorzetten kunnen we op ons thuis toernooi hopelijk op het podium belanden.

Fedor


P.S. Wist u trouwens dat Jill afgelopen maandag met succes het diploma voetbaltrainer voor beginners heeft behaald? Ondanks wat kleine foutjes met de wissels en het neerzetten van het team vond de examen commissie het allemaal toch voldoende. A.s. zaterdag trakteert Jill op dit succes kom dus met velen en breng vrienden en familie mee!
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento